Expressz - Aranysíp Étterem

MENÜ

Az Expressz-Aranysíp Étterem bemutatása

 

Az Expressz Önkiszolgáló éttermet 1977 februárjában építette és nyitotta meg az Eger és Vidéke ÁFÉSZ. Azóta - immár 38 éve - folyamatosan működik, tulajdonosváltás után, ma az üzemeltetése magánkézben van. Egernek ez ma az egyetlen és talán a legrégebbi Önkiszolgáló étterme, többször felújított, 2000 óta légkondicionált, III. kategóriájú.


Az étterem a sétáló belváros határán van, parkolási lehetőséggel, közel a Bazilikához, a Líceum épületéhez, pár perc séta a meleg vizű strand, valamint az egri Vár is.
Kedvelt étkezőhelye a környező munkahelyek dolgozóinak, diákoknak, turistáknak, a városba látogató felnőtt- és kirándulócsoportoknak is. A csoportok étkeztetését előfoglalás nélkül is tudjuk fogadni.

 

Az Önkiszolgáló étterem -3 féle napi kedvezményes menüajánlattal, magyaros étlappal, reform ételekkel minden nap új kínálattal, kedvező árfekvéssel, várja vendégeit.
Egyidejűleg 160 fő befogadására alkalmas.

Finomat-olcsón-gyorsan”  és bőségesen, ez a szlogen jellemzi az éttermet.

A különterem, amely II. kategóriájú, 2000-ben az üzemeltető vállalkozó jeles sporttevékenysége után felvette az Aranysíp nevet.


Az Aranysíp étterem exkluzív, kényelmes, légkondicionált, hozzátartozó terasszal, élőzene lehetőséggel, kiválóan alkalmas lakodalmi rendezvények, családi összejövetelek /születésnap, névnap, keresztelő stb./, bankettek, összejövetelek, osztálytalálkozók, bemutatók részére  akár 80 fő-ig.

 

Mindkét teremben rendezvények lebonyolítását vállaljuk.
 
Kérjen ajánlatot, készséggel állunk rendelkezésére!
 
Telefon: 36/780-734
 

 

Asztali nézet